my friend list

Monday, February 14, 2011

Road to tupai-tupai

5 February 2011

Dari Kuantan kami bergerak ke KL.Nak meraikan pertunangan saya dan nawwar.Saya pun berhajat nak belanja family saya dan Family Pakusu makan.Cadangan dari kakak saya ..kami makan di tupai2..nyum nyum

1.Mula-mula kami sampai kami order gelas kosong dulu..untuk tontonan umum.


2.Pastu air 'dragon fruit' sampai ..nyum nyum (nabila minum dengan gembira dengan aku memberi semangat)

3.Lepas tu lauk sampai , tukang ordernya kakyong.semua cukup sayur ikan,sotong ,hehe. jemput-jemput

 4.Masa ni lauk belum sampai.Adik saya terover excited nak makan..huh..sabar..sabar

5.Selepas makan saya dan adik saya minum air oren..abis lauk dilapah dengan ganas..(adik sy dan saya mengucapkan selamat tahun baru cina..cheers!!! kata kami)

6.Lepas makan kami bergambar sekeluarga..Pak Usu dan family saya.(dah kenyang gembira la..lala)

7.Masa di parking kereta, kakak saya menganjurkan pertandingan mari membuat muka tupai selepas makan dan Shahir yang pakai baju putih pemenangnya.
There was an error in this gadget